Batetik zetara gure ostadarra : zenbakiak, letrak eta koloreak / [testua] Antton Kazabon - Kazabon, Antton (Denonartean, 2020)
Material honekin kantuan eta boz goran jolasterakoan, zenbakiak, letrak eta koloreak landu ditzakegu. Oharkabean, bertsotako hainbat doinu, errima, neurri, hitz joko eta errepikapen ere aurkituko ditugu.