Nire 100 lehenengo nozioak : / Ballon children's books ; irudiak, Belinda Chen - Chen, Belinda (HIPI (Hizkuntza Indartze Programa), 2020)
Kutxa honek koloretako 52 txartel elebidun ditu, txikienen arreta deituko duten marrazki sinple eta alaiekin. Jolas honekin, 100 hitz berri ikasiko dituzte hizkuntza bakoitzean, modu oso dibertigarrian. Formak, koloreak eta zenbakiak ikasiko dituzte eta kontzeptu berri batzuk barneratuko dituzte: gainean, azpian, aurrean, atzean, lehorra, bustitaÂ ... Gainera, klimari, emozioei, animaliei eta abarri buruzko hiztegi espezifikoa ezagutuko dute bi hizkuntzatan. Txikienen inguruko gauzen hiztegiaz gain, kutxa honetan jolasteko eta aldi atsegin batez gozatzeko ideia mordoa aurki daitezke. Kutxa honetan datozen jolasteko proposamen guztiak haurraren adinaren eta mailaren arabera egokitu daitezke. Aukera onena da lengoaiaren garapena suspertzeko gaitasun sozialak hobetzen dituen bitartean. Hizkuntza Indartze Programan (HIPI) erabiltzeko egokia da.