Burnizko potoa - Kazabon, Antton; Mitxelena, Jokin (Berriozar : Denonartean, 2020)
Orain dela ehun bat urte gizon bat azaldu zen hilzorian, Artikutzako kamio baserrian, bularrean sekulako zauria zuela. Tratakutarra zen, nonbait Berdafiyotarrekin istiluak izaten zituen gizona.
Keywords: Komikiak; Komikiak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura