Burnizko potoa / [testua] Antton Kazabon ; [irudiak] Jokin Mitxelena ; dokumentazioa, Anton Mendizabal - Kazabon, Antton (Denonartean, 2020)
Orain dela ehun bat urte gizon bat azaldu zen hilzorian, Artikutzako kamio baserrian, bularrean sekulako zauria zuela. Tratakutarra zen, nonbait Berdafiyotarrekin istiluak izaten zituen gizona.