Lehen enperadorearen hilobia - Santos, Julio; Pérez, Patricia; Olano, Antton ([Donostia] : Xarpa Books, 2020)
Kaixo! Ezagunak zaizkizu Xiango gerlari ospetsuak? Bada, abentura honetan haiek ikustera gonbidatu gaituzte! Txinara, bai! Oso esperientzia liluragarria izan da! Baina hoberena zera da: bisita hori beste esperientzia zirraragarriago baten hasiera besterik ez dela izan. Izan ere, antzinako armada horrek misterio harrigarri bat ezkutatzen zuen, ordura arte inork argitu gabea. Gainera, zerikusi handia du gurekin. Baina oraingoz ez dizut besterik esango. Etorri nahi duzu gurekin Txina inperialera?
8 urtetik aurrera (gorria)
La tumba del emperador tigre
Keywords: Misterioa; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura