Lehen enperadorearen hilobia / ilustrazioak, Patricia Pérez ; testua, Julio Santos ; [itzulpena, Antton Olano] - Santos, Julio (Txano eta Oscar anaien abenturak (Xarpa Books), 2020)
Kaixo! Ezagunak zaizkizu Xiango gerlari ospetsuak? Bada, abentura honetan haiek ikustera gonbidatu gaituzte! Txinara, bai! Oso esperientzia liluragarria izan da! Baina hoberena zera da: bisita hori beste esperientzia zirraragarriago baten hasiera besterik ez dela izan. Izan ere, antzinako armada horrek misterio harrigarri bat ezkutatzen zuen, ordura arte inork argitu gabea. Gainera, zerikusi handia du gurekin. Baina oraingoz ez dizut besterik esango. Etorri nahi duzu gurekin Txina inperialera?