Sirena maitemindua - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2020)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Baduzue sirenen berri? Kondairaren arabera, abesten dutenean marinelak erakarri eta hondoratzeak eragiten dituzte... Silver anai-arrebak eta ni Rhin ibaian gurutzaldian genbiltzan, baina itsasontziak istripua izan eta gero, gaua gaztelu batean eman behar izan genuen. Laster jakin genuen Lorelei sireba utzuli egin zela eta ... Leorekin ezkontzeko asmoz zebilela! Lagundu!
8 urtetik aurrera (gorria)
Una cotta da brivido
Keywords: Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak