Mende akabera - Zabala, Carlos; Fundación Kutxa ([Donostia-San Sebastián] : Kutxa Fundazioa = Fundación Kutxa, 1994)
Irun Hiria Literatur Saria Kutxak literatur sormena eta beronen gizarte-hedapena sustatzeko asmotan antolatutako kultur ekimen sendoa dira. Hogeitalau urte badire lehiaketa hau urtero plazaratzen dela, ipuin, olerki, eleberri eta saiakera sailak bilduz. Lan honek 1993ko Olerki Saria irabazia du.
Irun Hiria Olerki saria, 1993
Keywords: Poesia; Olerkiak