Mende akabera / Karlos Zabala Oiarzabal - Zabala, Carlos (Irun hiria literatur sariak. Olerkia ;, 1994)
Irun Hiria Literatur Saria Kutxak literatur sormena eta beronen gizarte-hedapena sustatzeko asmotan antolatutako kultur ekimen sendoa dira. Hogeitalau urte badire lehiaketa hau urtero plazaratzen dela, ipuin, olerki, eleberri eta saiakera sailak bilduz. Lan honek 1993ko Olerki Saria irabazia du.