Nafarroako ibilbidea Muniain / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2016)
Antzinako bideetan barna, Sarbil mendilerroko magalean dauden hiru baseliza bisitatzeko parada eskaintzen du bide zirkular honek.