Gosea munduan 2015 - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Somalian 58.000 haur gosez hiltzeko arriskuan daude. Etiopian eta Zimbabwen ere egoera oso larria da. Lehortearen ondorioei «berehala» erantzun nahi diete.
Keywords: Behartasuna; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak