Azpilana Lisboan / Sir Steve Stevenson ; marrazkigilea, Stefano Turconi ; itzultzailea, Aitor Arana - Stevenson, Steve (Agatha Mistery (Mezulari), 2020)
Egundoko sena du eta detektibea izan nahi du. Munduan zehar ibili ohi da bere lehengusu Larry baldarrarekin, etxezain leialarekin eta Watson katuarekin, misteriorik korapilatsuenak argitzeko. Larry Misteryk Portugalera joan behar du kasu ireki bat ikertzera: poliziak argitu gabeko hamar urte lehenagoko hilketa bat. Nork pozoitu ote zuen Lureiro zeramikari ospetsuaren kafea, eta haren hiru ikasleei utzitako testamentua lapurtu? Kasu guztiz ezohiko hau ikertzean, Agathak ezer ez dela dirudien bezalakoa ondorioztatuko du...