Mendiko ibilbidea Bizkaia - Zornotza - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Euskal alpinismoaren aitzindari izan zen mendizale eta abenturazaleari gorazarre egiten diote urtero jaioterrian, Zornotzan, haren izena daraman PR-BI-14 ibilbidean zehar.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Bizkaia; Zornotza; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak