Mendiko ibilbidea Bizkaia - Zornotza / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2015)
Euskal alpinismoaren aitzindari izan zen mendizale eta abenturazaleari gorazarre egiten diote urtero jaioterrian, Zornotzan, haren izena daraman PR-BI-14 ibilbidean zehar.