Zuberoako ibilbidea - Bizkarze - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Ibilaldi xume baina bizigarria egingo dugu terraza handi berde honetaraino, eta Orhi mendi tontorra, Iratiko oihan sarria eta Abodiko mendilerroko bizkarrak miretsi ahalko ditugu. Paisaia ikusgarri ugari dituen txango atsegina da.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Zuberoa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak