Nafarroako ibilbidea - Elixagorri - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Elizagorriko (Nafarroa) zereal lurren artean higadurak zizelkatu dituen erliebe bitxi, koloretsu eta dotoreak ezagutzeko ibilbide erakargarria da hemen proposatutako hau.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Nafarroa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak