Nafarroako ibilbidea - Elixagorri / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2015)
Elizagorriko (Nafarroa) zereal lurren artean higadurak zizelkatu dituen erliebe bitxi, koloretsu eta dotoreak ezagutzeko ibilbide erakargarria da hemen proposatutako hau.