Genero arrakala lan munduan - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
2008tik 2013ra handitu egin da emakumeen eta gizonen soldaten aldea Hego Euskal Herrian.
Keywords: Genero-berdintasuna; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak