Arabako ibilbidea - Albiturri / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2015)
Marietan abiatuta, Leintz Gatzagarako bidea hartu eta Albiturrirako bideari ekingo diogu. Santa Marina baseliza ikusiko dugu basoan, pago sendoek partekatutako lepo liluragarrian.