Gipuzkoako ibilbidea - Sorrondo, Oianleku eta Zorrola - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Sorondoko parajeetatik abiatu, Oianlekuko ingurune megalitikotik pasatu, eta Zorrolako zubi zaharretik itzuliko gara ibilbide honetan.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Gipuzkoa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak