Gipuzkoako ibilbidea - Sorrondo, Oianleku eta Zorrola / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2015)
Sorondoko parajeetatik abiatu, Oianlekuko ingurune megalitikotik pasatu, eta Zorrolako zubi zaharretik itzuliko gara ibilbide honetan.