Klima aldaketa munduan 1970-2014 aldian / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2015)
Mundua Parisera begira dago gaurtik. Klima aldaketaren gaineko COP21 goi bilera hasiko da han, eta zientzialariek ezarritako bi graduko berotze orokorraren marra gorria ez gainditzeko zer egingo duten azaldu beharko dute estatuek. Kyotoko Protokoloa ordezkatzeko azken aukera izango da.