Bizkaiko ibilbidea - Arratzuko hariztia - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Mendi gailurrak utzi eta basoan ibiltzeko garaia da udazkena. Arratzuko hariztiak Erdi Aroko basoak nolakoak ziren erakutsiko digu, tamaina eta altuera handiko zuhaitzekin, eta oihanpe desberdin eta ugarirekin. Bizkai osoan harizti gutxi topa daitezke halako kontserbazio egoera onean.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Bizkaia; Haritzak -- Euskal Herria; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak