Apnea munduko markak eta gorputzean duen eragina / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2015)
Arnasa hartu eta ur azpian 120 metrora murgildu edota arnasari 11 minutuz eusteko gai diren pertsonak daude. Apneistak dira, eta gehiago mintzo dira lasaitasun eta gozamenaz, arrisku edo beldurrez baino.