Ardoaren ekoizpena Euskal Herrian - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Nafarroa eta Errioxako sor-markek prest dituzte landatutako mahats eremuak handitzeko proposamenak. Madrilen teilatu gainean dago orain pilota; urtea amaitzerako erantzun beharko du. Eskariak kontuan hartzea espero du sektoreak. Gehiegizko eskaintzak, hala ere, prezioak amildu ditzake. Kezka nabari da.
Keywords: Ekonomia -- -Kontsumoa; Ardogintza; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak