Ardoaren ekoizpena Euskal Herrian / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2015)
Nafarroa eta Errioxako sor-markek prest dituzte landatutako mahats eremuak handitzeko proposamenak. Madrilen teilatu gainean dago orain pilota; urtea amaitzerako erantzun beharko du. Eskariak kontuan hartzea espero du sektoreak. Gehiegizko eskaintzak, hala ere, prezioak amildu ditzake. Kezka nabari da.