Argibide-liburua : nola funtzionatzen du 0-6 urteko haur batek? / Carolina Luzón Toro ; [itzulpena, Ibon Plazaola Okariz] - Luzón Toro, Carolina (Alberdania, 2020)
Zenbat aldiz ez ote duzu entzun haurrak argibide-libururik gabe datozela? Hara, ba! Ongi etorri aitatasunaren / amatasunaren mundu miragarrira. Izenburua osatzen duen galdera horri erantzuten dion lana da honakoa. Ume jaio berria maneiatzeko jarraibideak aitzakiatzatak hartuta, umoretik eta ironiatik eraikitako liburua da katalanarena. Ohar praktikoak ere badakartza, "beti datozelako ongi".