Nafarroako ibilbidea - Eltxumendi - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Txulapain ibarrean kokatuta dagoen mendi honetatik Iruñerriko arroaren ikuspegi zabalaz gozatzeko aukera paregabea dago.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Nafarroa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak