Nafarroako ibilbidea - Eltxumendi / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2015)
Txulapain ibarrean kokatuta dagoen mendi honetatik Iruñerriko arroaren ikuspegi zabalaz gozatzeko aukera paregabea dago.