Arabako Ibilbidea- Oron - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Ebro ibaitik Obarenes mendilerrorako bidaia egiten primeran lagunduko digu GR 291 zidor berriak. Haren eskutik, Obarenesko artadi eta harizti trinkoak ez ezik, inguruko ondare oparoko bazterrak ere ezagutuko ditugu.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Araba; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak