Arabako Ibilbidea- Oron / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2015)
Ebro ibaitik Obarenes mendilerrorako bidaia egiten primeran lagunduko digu GR 291 zidor berriak. Haren eskutik, Obarenesko artadi eta harizti trinkoak ez ezik, inguruko ondare oparoko bazterrak ere ezagutuko ditugu.