Gipuzkoako ibilbidea - Ipuliño, Larre, Urdelar, Laarte-Erroizpe eta Uli - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Ipuliño, Larre, Urdelar, Laarte-Erroizpe eta Uli mendiek inguratzen duten Berastegiko harana; Gipuzkoan geratzen diren ikuspegi ederrenetako bat osatzen du.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Gipuzkoa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak