Gipuzkoako ibilbidea - Ipuliño, Larre, Urdelar, Laarte-Erroizpe eta Uli / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2015)
Ipuliño, Larre, Urdelar, Laarte-Erroizpe eta Uli mendiek inguratzen duten Berastegiko harana; Gipuzkoan geratzen diren ikuspegi ederrenetako bat osatzen du.