Lapurdiko ibilbidea - Xoldoko gainaren magaletatiko ibilaldia - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Xoldoko gainaren magaletatiko ibilaldi lasaia da hemen proposatutakoa, hainbat basartetatik barrena, eta landak eta Lapurdiko kostaldea bistaratzen dituzten terraza panoramikoez gozatuz.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Lapurdi; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak