Lapurdiko ibilbidea - Xoldoko gainaren magaletatiko ibilaldia / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2015)
Xoldoko gainaren magaletatiko ibilaldi lasaia da hemen proposatutakoa, hainbat basartetatik barrena, eta landak eta Lapurdiko kostaldea bistaratzen dituzten terraza panoramikoez gozatuz.