Bizkaiko ibilbidea - Raneroren gainak eta barruak - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Raneroko haitzak Bizkaiaren mendebaldeko muturrean ageri dira, Kantabriarekin muga eginez. Mendigune karstikoa paregabea osatzen dute, Euskal Herrian bakana, mendiaren barrua hutsa delako. Europako barrunbe handiena ere bada.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Bizkaia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak