Bizkaiko ibilbidea - Raneroren gainak eta barruak / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2015)
Raneroko haitzak Bizkaiaren mendebaldeko muturrean ageri dira, Kantabriarekin muga eginez. Mendigune karstikoa paregabea osatzen dute, Euskal Herrian bakana, mendiaren barrua hutsa delako. Europako barrunbe handiena ere bada.