Nafarroako ibilbidea - Txurregi, Txargain eta Mortxe - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Txurregi, Txargain eta Mortxe mendien magaletan barreiatzen den haran honetako bederatzi herri lotuko ditugu ibilbide honetan.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Nafarroa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak