Nafarroako ibilbidea - Txurregi, Txargain eta Mortxe / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2015)
Txurregi, Txargain eta Mortxe mendien magaletan barreiatzen den haran honetako bederatzi herri lotuko ditugu ibilbide honetan.