Lapurdiko ibilbidea - Belozkarre, Lojibarretik abiatuta - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Larraineko haranaren inguruko gailur berdeez, inguruko ibarrez eta Orhi mendiak eskaintzen dituen paisaia ikusgarriez gozatzeko aukera paregabea eskaintzen du ibilbide honek.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Lapurdi; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak