Lapurdiko ibilbidea - Belozkarre, Lojibarretik abiatuta / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2015)
Larraineko haranaren inguruko gailur berdeez, inguruko ibarrez eta Orhi mendiak eskaintzen dituen paisaia ikusgarriez gozatzeko aukera paregabea eskaintzen du ibilbide honek.