Arabako ibilbidea - Eltziego - Navaridas - Castejon - Lagunilla. / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2015)
Urola bailararen bihotz-bihotzean dago Izarraizko mendikate ederra. Ibilbideak bertako zortzi tontor lotzen ditu modu ikusgarri bezain erakargarrian.