Gipuzkoako ibilbidea - Izarraizko mendi katea. - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Urola bailararen bihotz-bihotzean dago Izarraizko mendikate ederra. Ibilbideak bertako zortzi tontor lotzen ditu modu ikusgarri bezain erakargarrian.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Gipuzkoa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak