Bizitzako multiabentura : Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza 1 / egileak, Carmen Pellicer, Martín Varela, Rosa López ; [zuzenketa, Jabi Artaraz Bengoetxea ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Varela, Martín; López Oliván, Rosa; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Pellicer Iborra, Carmen (EIMA 1 (2020ko deialdia), 2020)
"Bizitzako multiabentura - Erlijioa DBH 1" materiala Ibaizabalek argitaratutako Kumi proiektuaren barnean dago. Kumi erlijio eskola berritzeko proposamena da, ikasgaia proiektuetan oinarritutako ikaskuntzatik planteatzen duten irakasle eta ikastetxeetara bideratutakoa. Garatutako proiektuek umeei esnatze erlijiosoan lagun egingo die Haur Hezkuntzatik hasita eta Bigarren Hezkuntzara arte. Parte hartzean oinarritutako metodologia aktiboa proposatzen da, ikasleek, pixkanaka, haien ikaskuntza eraiki dezaten.