Azeri axiantea (Donostia : Hordago, 1981)
Le Roman de Renart. Azeria pertsonaia nagusi harturik, XII. eta XIV. mende bitartean Frantzian ondu ziren narrazio laburren bilduma. Jatorriz hitz-neurtuz idatzi baziren ere, ahozko literaturatik jasoak dira eta, herri literaturaren kutsu nabarmenez, ipuin gisa hedatu dira mendeetan zehar, gaur egun arte.
Jat. izenb.: Le Roman de Renart
Keywords: Helduentzako Literatura