Ostiralero afaria : 2001. Donostia hiriko literatur saria - Genua, Enkarni; Kutxa Fundazioa ([Donostia] : Fundación Kutxa, 2001)
Ezadostasun politikoengatik haserretuta dauden bi anaia dira antzezlaneko partaide nagusiak. Haiekin batera, langabezian dagoen arrebak, hamasei urteko anaia gazteak eta guztion amak osatzen dute istorioan azaltzen den familia. Aitzakia, izebaren testamendua. Baina azken finean herri honetan elkarizketarako dugun beharraz eta zailtasunaz hitz egiten duen obra da.
Keywords: Antzerkia; Helduentzako Literatura