Historiadun txokoak-Barakaldo - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Barakaldo (Bizkaia) Bilbo Handiko eskualdean dago, Ibaizabal ibaiaren ezkerraldean. Hemen bertako ibilbide bat.
Keywords: Ibilbideak -- Barakaldo; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak