Historiadun txokoak-Bertiz - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Orgen karrankek tartea utzi diote hostoen harrabotsari. Besteak beste, pagoak, haritzak eta gaztainondoak ikusiko ditugu erreinu liluragarrian. BERRIAk bazter historikoei eskainitako artikulu sortaren lehena da hau.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Nafarroa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak