Historiadun txokoak-Bertiz / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2015)
Orgen karrankek tartea utzi diote hostoen harrabotsari. Besteak beste, pagoak, haritzak eta gaztainondoak ikusiko ditugu erreinu liluragarrian. BERRIAk bazter historikoei eskainitako artikulu sortaren lehena da hau.