Helduen euskalduntzea Euskal Herrian 2010-2015 aldian - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Korrika amaituta, euskaltegietan jarraituko dute lekukoarekin bihartik aurrera. Ez dituzte garai errazak. 'Euskahaldun' leloak sendotzea itxaro dute, sektorea estrategikotzat hartuko dutela.
Keywords: Euskara -- Erabilera; Helduen euskalduntze-alfabetatzea; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak